• February 21, 2024
Top sisteme de supraveghere pentru exterior

Într-o lume în continuă schimbare, în care siguranța devine din ce în ce mai importantă, asigurarea protecției casei și a familiei dumneavoastră este o prioritate absolută. Din păcate, nicio comunitate nu este imună la amenințările externe, fie că vorbim de furturi, vandalism sau alte incidente neașteptate. Cu toate acestea, progresele tehnologice au adus o soluție eficientă și accesibilă în locuințele noastre: sistemele de supraveghere pentru exterior.

TOATA GAMA DE SISTEME DE SUPRAVEGHERE O GASITI APASAND AICI.

Dacă sunteți preocupat de siguranța casei dumneavoastră și doriți să vă asigurați că totul este sub control, atunci sunteți în locul potrivit. În această postare, vă vom prezenta cele mai bune 10 sisteme de supraveghere pentru exterior disponibile pe piață, pentru a vă ajuta să luați decizia potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Vom explora caracteristicile lor, avantajele și dezavantajele, astfel încât să puteți face o alegere informată.

Indiferent dacă sunteți proprietar de casă, chiriaș sau doar doriți să vă asigurați că proprietatea dumneavoastră este bine protejată, această postare este pentru dumneavoastră. Într-o eră în care informația și tehnologia sunt la îndemâna noastră, nu există niciun motiv să nu profitați de avantajele unui sistem de supraveghere pentru exterior. Haideți să explorăm împreună cele mai bune opțiuni și să vă oferim pacea de spirit pe care o meritați.

1 Sistem de supraveghere cu 4 camere Dahua WizSens

Sistemul de supraveghere exterior basic Dahua WizSense DH-B4EXT80-5MP-M este o soluție avansată de supraveghere video, dezvoltată de compania Dahua, care oferă o gamă largă de caracteristici și funcționalități pentru protejarea proprietății și a activităților în aer liber. Această descriere va explora detaliile sistemului pentru a vă ajuta să înțelegeți beneficiile și capacitatea acestuia.

Caracteristici principale:

4 camere de înaltă rezoluție de 5 MP: Acest sistem vine echipat cu patru camere cu rezoluție de 5 megapixeli, ceea ce înseamnă că puteți obține imagini clare și detaliate, potrivite pentru monitorizarea oricărui mediu exterior.

Tehnologie IR 80 m: Camerele sunt dotate cu iluminatoare infraroșii cu o rază de acțiune de până la 80 de metri. Acest lucru asigură înregistrarea detaliată și în condiții de lumină scăzută sau întuneric total.

Funcție POS (Point of Sale): Sistemul poate fi integrat cu sistemele de punct de vânzare pentru a monitoriza și înregistra tranzacțiile comerciale. Acest lucru este util în contextul monitorizării și protejării activităților comerciale.

IoT (Internet of Things): Sistemul poate fi conectat la rețea și controlat de la distanță prin intermediul tehnologiei IoT. Aceasta vă permite să gestionați și să monitorizați sistemul de oriunde, folosind dispozitive inteligente sau computere.

Tehnologie avansată de detectare a mișcării: Sistemul este echipat cu tehnologia Dahua WizSense, care utilizează algoritmi avansați pentru detectarea și analiza mișcării. Acest lucru ajută la reducerea alarmelor false și la concentrarea pe evenimentele semnificative.

Durabilitate și rezistență la condiții meteo dificile: Camerele și echipamentele sunt construite pentru a rezista la condiții meteo variate, inclusiv ploaie, zăpadă, căldură și frig extrem.

Instalare și configurare ușoară: Sistemul vine cu instrucțiuni clare de instalare și configurare, ceea ce îl face potrivit pentru utilizatorii cu experiență limitată în domeniul securității video.

Stocare extensibilă: Acest sistem permite stocarea înregistrărilor pe dispozitive de stocare externe, cum ar fi unități de înregistrare în rețea (NVR) sau dispozitive de stocare în cloud, oferind o flexibilitate mare în gestionarea datelor de supraveghere.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior basic Dahua WizSense DH-B4EXT80-5MP-M este o alegere excelentă pentru cei care doresc să asigure securitatea proprietății lor în medii exterioare. Cu caracteristici precum rezoluție înaltă, iluminare IR puternică, integrare POS și conectivitate IoT, acest sistem oferă un nivel ridicat de protecție și control pentru activitățile desfășurate în aer liber.

2 Sistem de supraveghere basic Acvil Pro cu 4 camepre 2 MP

Sistemul de supraveghere exterior basic Acvil Pro ACV-B4EXT20-2MP-V2 este o soluție de monitorizare eficientă și fiabilă pentru securizarea spațiilor exterioare. Cu patru camere de înaltă definiție de 2 megapixeli, acest sistem oferă imagini clare și detaliate pentru a vă ajuta să vă protejați proprietatea și să vă monitorizați mediul exterior.

Principalele caracteristici ale acestui sistem de supraveghere includ:

Patru camere de 2 MP: Fiecare cameră este echipată cu un senzor de 2 megapixeli, ceea ce înseamnă că puteți înregistra imagini cu o rezoluție foarte bună, permițându-vă să observați detalii esențiale.

Vizibilitate pe timp de noapte: Camerele sunt echipate cu tehnologie IR (infraroșu) care le permite să înregistreze imagini de calitate și în condiții de lumină scăzută sau totală întuneric, la o distanță de până la 20 de metri.

Lentile cu distanță focală de 2.8 mm: Aceste lentile oferă un unghi larg de vedere, permițându-vă să acoperiți o zonă mare de supraveghere cu fiecare cameră.

Sistem de înregistrare: Acest sistem poate înregistra și stoca imagini pe un dispozitiv de stocare dedicat, astfel încât să puteți revizui înregistrările la nevoie.

Funcție POS (Point of Sale): Funcția POS vă permite să integrați sistemul de supraveghere cu echipamentele de casă sau de afișare a prețurilor, astfel încât să puteți monitoriza tranzacțiile și activitățile la punctul de vânzare.

Rezistent la condiții meteo nefavorabile: Camerele sunt concepute să reziste la intemperii și condiții meteo variate, fiind potrivite pentru utilizare în exterior pe termen lung.

Ușor de instalat și utilizat: Sistemul este conceput pentru instalare simplă și intuitivă, astfel încât să puteți începe să supravegheați rapid zona dorită.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior basic Acvil Pro ACV-B4EXT20-2MP-V2 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și asigure securitatea locuinței sau afacerii în mediul exterior. Cu camere de înaltă rezoluție, vizibilitate pe timp de noapte și caracteristici utile cum ar fi funcția POS, acest sistem vă oferă pacea de spirit necesară pentru a vă proteja proprietatea.

3 Sistem de supraveghere cu camere de 5 MP Dahua

Sistemul de supraveghere exterior Dahua DH-M4EXT80M-5MP reprezintă o soluție avansată pentru protecția și monitorizarea spațiilor exterioare, oferind caracteristici de vârf pentru a asigura siguranța dumneavoastră. Cu un set de patru camere de 5 megapixeli și o capacitate de stocare de 1 TB pe un HDD, acest sistem este perfect pentru a acoperi diverse nevoi de supraveghere în exterior.

Caracteristici cheie ale acestui sistem includ:

Rezoluție Superioară: Fiecare dintre cele patru camere este echipată cu un senzor de 5 megapixeli, oferind imagini clare și detaliate, cu o calitate excepțională a imaginii, pentru a înregistra evenimentele în exterior într-un mod precis.

Vizibilitate pe Timp de Noapte: Cu ajutorul tehnologiei IR (infraroșu) integrată, aceste camere pot capta imagini de înaltă calitate pe timp de noapte sau în condiții de lumină scăzută, cu o distanță de iluminare infraroșu de până la 80 de metri. Acest lucru asigură o supraveghere eficientă și pe timp de noapte.

Tehnologie IoT: Sistemul suportă Internetul Obiectelor (IoT), permițându-vă să conectați și să monitorizați camerele de la distanță, utilizând smartphone-uri sau dispozitive inteligente. Acest lucru face gestionarea și monitorizarea mai ușoară și mai convenabilă.

Stocare Fiabilă: Cu un HDD de 1 TB, puteți stoca o cantitate semnificativă de înregistrări video pentru referință ulterioară. Funcția de înlocuire automată a înregistrărilor vechi asigură păstrarea înregistrărilor importante, în timp ce spațiul de stocare este gestionat eficient.

Construcție Durabilă: Camerele și echipamentele sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice nefavorabile, precum ploaia, zăpada sau temperaturile extreme, permițându-vă să le instalați în orice mediu exterior.

Monitorizare Remote: Acest sistem vă oferă posibilitatea de a monitoriza în timp real și de a accesa înregistrările video de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, astfel încât să puteți avea control complet asupra securității dumneavoastră, indiferent de locație.

În concluzie, Sistemul de supraveghere exterior Dahua DH-M4EXT80M-5MP este o alegere excelentă pentru cei care doresc să asigure securitatea și monitorizarea spațiilor exterioare cu înaltă rezoluție și performanță. Cu capacitatea sa de a oferi imagini clare și detaliate, chiar și în condiții de iluminare scăzută, acest sistem vă ajută să vă simțiți în siguranță și să aveți control asupra mediului dumneavoastră exterior.

4 Sistem de supraveghere de exterior Turbo HD Hikvision

Sistemul de supraveghere exterior basic Hikvision TurboHD HK-4EXT40M-5MP este o soluție de securitate de înaltă calitate, concepută pentru a asigura monitorizarea eficientă a spațiilor exterioare, indiferent de condițiile meteo sau de lumină. Acest sistem este format din patru camere de supraveghere de 5 megapixeli fiecare, cu capacitatea de a capta imagini de înaltă rezoluție și de a oferi detalii clare în timpul zilei sau în condiții de iluminare redusă, datorită funcției IR cu o rază de acțiune de 40 de metri.

Caracteristicile cheie ale acestui sistem de supraveghere includ:

Rezoluție de 5 megapixeli: Camerele din acest sistem sunt echipate cu senzori de 5 megapixeli, permițând captarea de imagini foarte detaliate. Această rezoluție ridicată este esențială pentru identificarea și recunoașterea obiectelor sau persoanelor înregistrate.

Visionare nocturnă IR: Datorită iluminării infraroșii (IR) cu o rază de acțiune de 40 de metri, camerele pot înregistra imagini de înaltă calitate și în condiții de iluminare slabă sau totală întuneric. Acest lucru asigură o supraveghere eficientă pe timp de noapte.

Lentile de 2.8 mm: Camerele sunt dotate cu lentile cu o distanță focală de 2.8 mm, ceea ce oferă un unghi de vizualizare larg. Aceasta permite supravegherea eficientă a unui teritoriu extins, cum ar fi o curte sau o parcare.

Durabilitate și rezistență la intemperii: Camerele sunt concepute pentru utilizarea în exterior și sunt rezistente la condiții meteorologice adverse, cum ar fi ploaia și zăpada. Ele sunt echipate cu carcase solide pentru a proteja împotriva vandalismului și a actelor de sabotaj.

Înregistrare și stocare: Acest sistem poate fi conectat la un DVR (Digital Video Recorder) pentru a înregistra și stoca imaginile captate de camere. Utilizatorii pot apoi accesa înregistrările pentru a verifica evenimentele din trecut.

Conectivitate și acces de la distanță: Sistemul poate fi conectat la rețea pentru a permite accesul la imagini de la distanță, fie de pe un computer, fie de pe un dispozitiv mobil. Acest lucru asigură o monitorizare constantă și flexibilitate în gestionarea sistemului de supraveghere.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior basic Hikvision TurboHD HK-4EXT40M-5MP oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru securitatea spațiilor exterioare, asigurând captarea de imagini de înaltă calitate în orice moment al zilei sau al nopții. Cu funcții avansate de vizualizare, înregistrare și acces de la distanță, acest sistem poate contribui semnificativ la securitatea unei locații și la pacea de spirit a utilizatorilor.

5 Sistem de supraveghere complet pentru exterior Dahua

Sistemul de supraveghere exterior complet Dahua DH-C8EXT80-5MP-M este o soluție avansată pentru securizarea proprietății dumneavoastră, oferind o gamă largă de caracteristici și specificații de înaltă calitate. Acest sistem este proiectat pentru a vă asigura că puteți monitoriza și înregistra evenimentele din jurul casei sau a afacerii dumneavoastră cu ușurință și claritate, indiferent de condițiile de lumină sau de vreme.

Iată o descriere detaliată a acestui sistem de supraveghere Dahua:

Numărul de camere: Sistemul vine cu 8 camere de supraveghere, ceea ce vă permite să acoperiți o zonă mare sau să monitorizați mai multe puncte importante.

Rezoluție de 5 megapixeli: Camerele au o rezoluție de 5 megapixeli (5MP), ceea ce înseamnă că puteți captura imagini și înregistrări video de înaltă definiție, cu detalii clare și recunoaștere ușoară a fețelor și obiectelor.

Infraroșu (IR) de 80 de metri: Această funcție permite camerei să înregistreze imagini în condiții de lumină scăzută sau întuneric total, până la o distanță de 80 de metri, folosind LED-uri IR puternice.

Obiectiv de 3,6 mm: Camerele sunt echipate cu obiective de 3,6 mm, potrivite pentru monitorizarea generală a unei zone. Acest obiectiv oferă un unghi de vizualizare bun pentru a acoperi o zonă extinsă.

IoT (Internet of Things): Sistemul este compatibil cu tehnologia IoT, ceea ce înseamnă că puteți conecta camerele și dispozitivele de supraveghere la rețea și la aplicații mobile pentru a le gestiona și monitoriza de la distanță.

Durabilitate și rezistență la intemperii: Camerele sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, fiind rezistente la apă și praf conform standardului IP67. Acest lucru le face potrivite pentru utilizare în orice sezon sau mediu.

Funcții avansate de analiză: Sistemul poate avea funcții de analiză inteligentă, cum ar fi detectarea intrușilor sau a mișcării, astfel încât să puteți primi alerte în timp real atunci când se întâmplă ceva neobișnuit.

Stocare și acces la înregistrări: Puteți stoca înregistrările pe un dispozitiv de stocare intern sau pe un dispozitiv de stocare în rețea (NAS). De asemenea, puteți accesa înregistrările în orice moment de pe dispozitive mobile sau calculatoare, pentru a verifica evenimentele anterioare.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior complet Dahua DH-C8EXT80-5MP-M este o soluție de înaltă calitate și fiabilă pentru securizarea proprietății dumneavoastră. Cu rezoluție înaltă, vizibilitate în întuneric, funcții avansate și conectivitate IoT, acest sistem vă oferă pacea sufletească și controlul asupra securității în orice moment și în orice condiții de mediu.

6 Sistem de supraveghere de exterior cu lumina alba Acvila Pro Full Color

Sistemul de supraveghere exterior complet Acvil Pro Full Color ACV-C4EXTFC40-5M este o soluție avansată și eficientă pentru securizarea spațiilor exterioare, oferind funcționalități de înaltă calitate și performanță impresionantă. Acest sistem este echipat cu patru camere de supraveghere cu o rezoluție de 5 megapixeli, ceea ce înseamnă că puteți obține imagini extrem de detaliate și clare.

Caracteristica cheie a acestor camere este capacitatea lor de a captura imagini color chiar și în condiții de iluminare slabă sau în întuneric total, datorită tehnologiei Full Color. Acest lucru înseamnă că veți putea să vedeți culorile reale ale obiectelor și să distingeți mai ușor detalii importante, ceea ce face acest sistem ideal pentru securizarea perimetrelor în timpul nopții.

Fiecare cameră este echipată cu o lentilă de 3.6 mm, care oferă un unghi de vizualizare generos pentru a acoperi o gamă largă de zone. Lumina albă puternică a camerelor permite vizualizarea și înregistrarea clară a imaginilor pe o distanță de până la 40 de metri, ceea ce vă oferă o supraveghere eficientă și detaliată a spațiului exterior.

De asemenea, aceste camere sunt dotate cu funcția POS (Point of Sale), ceea ce înseamnă că puteți integra sistemul cu echipamentele de plată din afacerea dvs. Astfel, puteți monitoriza tranzacțiile și interacțiunile din punctele de vânzare, ceea ce poate fi util pentru gestionarea securității și prevenirea fraudelor.

În plus, microfonul integrat în camere vă permite să înregistrați și să monitorizați sunetele din jurul camerelor, ceea ce poate fi util pentru a detecta evenimente neașteptate sau pentru a înregistra conversații importante.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior complet Acvil Pro Full Color ACV-C4EXTFC40-5M oferă o soluție de securitate robustă, cu camere de înaltă rezoluție, funcții avansate de vizualizare color și înregistrare în condiții de iluminare slabă, precum și capacitatea de a monitoriza tranzacțiile POS și sunetele din jurul camerelor. Este o alegere excelentă pentru protejarea spațiilor exterioare în mod eficient și profesional.

7 Sistem de supraveghere exterior cu doua camere Dahua WizSense

Sistemul de supraveghere exterior complet Dahua WizSense DH-C2EXT80-5MP-M este o soluție avansată de securitate care îmbină tehnologia de ultimă generație cu caracteristici de înaltă performanță pentru a asigura monitorizarea și protecția eficientă a mediului exterior. Acest sistem include două camere de înaltă rezoluție de 5 megapixeli fiecare, cu iluminare IR pe o distanță de până la 80 de metri, funcționalități de detecție a obiectelor și integrare cu tehnologii IoT și POS, oferind o gamă largă de avantaje pentru supraveghere.

Camere de înaltă rezoluție: Cele două camere incluse în acest sistem au o rezoluție de 5 megapixeli, oferind imagini clare și detaliate pentru a capta înregistrări precise.

Iluminare IR pe distanță mare: Cu capacitatea de a ilumina pe o distanță de până la 80 de metri în condiții de lumină slabă sau întuneric total, aceste camere sunt ideale pentru supravegherea în timpul nopții.

Funcții avansate de detecție a obiectelor: Sistemul este echipat cu tehnologie de detecție a obiectelor inteligente care poate identifica și alerta cu privire la evenimente precum trecerea unor obiecte, intruziuni sau schimbări în scenă, asigurând o protecție proactivă.

Integrare cu tehnologii IoT (Internet of Things): Prin intermediul funcționalităților IoT, acest sistem poate fi conectat la alte dispozitive și senzori inteligente din jurul casei sau afacerii pentru o monitorizare mai cuprinzătoare. Acest lucru permite o mai mare automatizare și control asupra mediului de supraveghere.

Integrare cu POS (Point of Sale): Integrarea cu POS permite monitorizarea tranzacțiilor din punctele de vânzare și registrul de casă, permițând proprietarilor de afaceri să supravegheze tranzacțiile și să le asocieze cu imagini video pentru o securitate sporită și o gestionare mai eficientă a stocurilor.

Calitatea brandului Dahua: Dahua este un brand de încredere în industria supravegherii video, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate și inovație tehnologică. Sistemul WizSense DH-C2EXT80-5MP-M este parte a gamei sale de produse avansate și fiabile.

Supraveghere exterioră: Carcasa și designul camerei sunt proiectate pentru a rezista la condiții meteorologice variate, inclusiv ploaie, zăpadă și căldură extremă, asigurând funcționarea corectă și durabilitatea în mediul exterior.

Ușor de instalat și utilizat: Sistemul este conceput pentru o instalare ușoară și intuitivă, permițând utilizatorilor să înceapă supravegherea în cât mai scurt timp posibil.

În concluzie, sistemul de supraveghere Dahua WizSense DH-C2EXT80-5MP-M este o soluție completă și avansată pentru securitatea exterioră, cu o gamă de funcționalități care îmbunătățesc semnificativ capacitatea de monitorizare și protecție a unei proprietăți sau afaceri. Cu tehnologia sa de înaltă calitate și capacitatea de integrare cu alte dispozitive inteligente, acest sistem se potrivește perfect pentru nevoile de securitate moderne.

8 Sistem complet de supraveghere pentru exterior cu 8 camere Dahua

Sistemul de supraveghere exterior basic Dahua DH-B8EXT80-5MP-M este o soluție de înaltă calitate pentru monitorizarea și securizarea spațiilor exterioare, oferind caracteristici tehnologice avansate pentru a asigura o supraveghere eficientă și fiabilă. Cu 8 camere de 5 megapixeli și capacitate de vedere nocturnă de până la 80 de metri, acest sistem este ideal pentru protejarea proprietăților, a afacerilor sau a altor spații exterioare.

Camere de înaltă rezoluție: Cele 8 camere incluse în acest sistem au o rezoluție de 5 megapixeli, ceea ce înseamnă că puteți înregistra imagini clare și detaliate, esențiale pentru identificarea intrușilor sau a altor evenimente importante.

Vedere nocturnă puternică: Cu tehnologia IR (infraroșu), aceste camere pot înregistra imagini în condiții de iluminare scăzută sau complet întunecate la o distanță de până la 80 de metri. Acest aspect este esențial pentru a asigura supravegherea pe timp de noapte.

Funcționalitate IoT: Sistemul este echipat cu funcționalitate IoT (Internet of Things), ceea ce permite integrarea acestuia în rețele inteligente sau sisteme de automatizare. Puteți controla și monitoriza camerele de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile sau a altor dispozitive conectate la internet.

Rezistență la condiții meteo severe: Camerele sunt construite pentru a rezista la condiții meteo extreme, inclusiv ploaie, zăpadă, praf și temperaturi extreme. Această rezistență face ca sistemul să fie potrivit pentru instalare în diverse medii exterioare.

Stocare și gestionare a înregistrărilor: Sistemul dispune de funcționalitate de înregistrare și stocare a datelor, permițându-vă să păstrați înregistrările pentru o perioadă mai lungă de timp. Puteți utiliza unități de stocare interne sau externe pentru acest scop.

Detectarea mișcării: Funcția de detectare a mișcării poate alerta utilizatorii cu privire la orice activitate neașteptată în zona monitorizată. Aceasta poate reduce semnificativ cantitatea de înregistrări și poate facilita găsirea evenimentelor cheie.

Acces la distanță: Cu ajutorul aplicației mobile sau a software-ului dedicat, puteți avea acces la imagini în timp real și la înregistrările anterioare de pe camerele din sistem de oriunde vă aflați, asigurându-vă că sunteți mereu conectat la securitatea locației.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior Dahua DH-B8EXT80-5MP-M este o soluție robustă și avansată pentru protejarea spațiilor exterioare, oferind o combinație de rezoluție înaltă, vedere nocturnă puternică și funcționalitate IoT. Cu această configurație, puteți avea încredere în capacitatea sa de a asigura securitatea și de a monitoriza în mod eficient orice zonă exterioară importantă pentru voi.

9 Camere de supraveghere audio pentru exterior middle Acvil Pro

Sistemul de supraveghere exterior Middle Acvil Pro ACV-M8EXT20-5MP-V2 este o soluție de monitorizare avansată, proiectată pentru a asigura securitatea și supravegherea eficientă a spațiilor exterioare. Acest sistem este echipat cu opt camere de înaltă definiție, cu o rezoluție impresionantă de 5 megapixeli, ceea ce înseamnă că veți obține imagini clare și detaliate, esențiale pentru identificarea corectă a evenimentelor.

Caracteristica cheie a acestor camere este capacitatea lor de a înregistra imagini la o distanță de până la 20 de metri în condiții de iluminare redusă sau întuneric, datorită tehnologiei IR (infraroșu) integrate. Această capacitate de vedere nocturnă este esențială pentru a vă asigura că supravegheați cu precizie în orice moment al zilei sau al nopții.

Obiectivele camerelor au o lungime focală de 2,8 mm, ceea ce oferă un unghi de vizualizare larg, permițând astfel supravegherea eficientă a unei zone extinse. Cu ajutorul tehnologiei audio prin coaxial, sistemul vă oferă și posibilitatea de a monitoriza sunetul ambiental din zona supravegheată, ceea ce adaugă o dimensiune suplimentară de securitate și conștientizare.

Sistemul Middle Acvil Pro ACV-M8EXT20-5MP-V2 este conceput pentru a fi instalat în mediul exterior și este rezistent la condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploaia, zăpada sau căldura intensă. Carcasele camerelor sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt rezistente la vandalizare, asigurând astfel durabilitatea și siguranța lor pe termen lung.

Acest sistem de supraveghere este echipat și cu un sistem de înregistrare sau stocare a datelor, astfel încât să puteți accesa și analiza ulterior înregistrările. Cu ajutorul aplicațiilor mobile sau a platformelor de supraveghere, puteți monitoriza în timp real și puteți primi notificări în cazul unor evenimente importante.

În concluzie, sistemul de supraveghere exterior Middle Acvil Pro ACV-M8EXT20-5MP-V2 este o soluție de înaltă performanță pentru securitatea și supravegherea spațiilor exterioare. Cu camere de înaltă definiție, vedere nocturnă, capacitate audio și rezistență la intemperii, acest sistem vă oferă o soluție completă pentru monitorizarea și protejarea spațiilor dumneavoastră exterioare.

10 Sistem de supraveghere basic pentru exterior cu 4 camere Dahua WizSense

Sistemul de supraveghere exterior basic Dahua WizSense DH-B4EXT80IR-2MP este o soluție eficientă și avansată pentru protejarea și monitorizarea eficientă a proprietății tale. Acest sistem este conceput pentru utilizarea în mediul exterior și dispune de patru camere de supraveghere cu o rezoluție de 2 megapixeli (MP) fiecare, ceea ce înseamnă că poți înregistra imagini de înaltă calitate cu detalii clare.

Principalele caracteristici ale acestui sistem includ:

Rezoluție de 2 MP: Camerele sunt echipate cu senzori de înaltă calitate, permițând înregistrarea de imagini cu rezoluție de 2 MP, ceea ce asigură detalii bune pentru identificarea obiectelor și a persoanelor.

Funcția IR (infraroșu) pe o distanță de 80 de metri: Acest sistem dispune de iluminare IR puternică, care permite vizualizarea clară în condiții de lumină scăzută sau întuneric complet pe o distanță impresionantă de 80 de metri. Acest lucru asigură monitorizarea continuă, chiar și în timpul nopții.

Obiectiv de 3.6 mm: Camerele sunt echipate cu obiective cu o distanță focală de 3.6 mm, care oferă un câmp larg de vedere pentru a acoperi mai mult spațiu.

Funcția POS (Point of Sale): Acest sistem poate fi integrat cu sistemele de punct de vânzare (POS), permițând monitorizarea tranzacțiilor și a activității de vânzare în locațiile comerciale.

IoT (Internet of Things): Acest sistem este compatibil cu tehnologia IoT, ceea ce înseamnă că poți accesa și controla camerele și înregistrările de la distanță folosind dispozitivele tale inteligente, precum telefoanele mobile sau tabletele.

Capacitate de stocare de 1 TB: Unitatea centrală de înregistrare (DVR) este echipată cu un hard disk de 1 TB, care oferă suficient spațiu de stocare pentru înregistrările video. Poți să salvezi înregistrările pentru mai multe zile sau să le arhivezi în funcție de preferințele tale.

Durabilitate exterioră: Camerele și unitatea centrală sunt proiectate pentru a rezista la condițiile meteorologice și pentru a funcționa în mediul exterior, fiind rezistente la apă și praf conform standardului IP67.

Ușor de instalat: Sistemul este conceput pentru o instalare ușoară și rapidă, permițându-ți să-ți configurezi sistemul de supraveghere fără a fi nevoie de expertiză tehnică avansată.

Sistemul de supraveghere exterior basic Dahua WizSense DH-B4EXT80IR-2MP oferă un nivel ridicat de siguranță și control pentru proprietatea ta, permițându-ți să monitorizezi în mod eficient activitatea din exteriorul locației tale. Cu caracteristici precum rezoluția înaltă, funcția IR puternică și integrarea cu tehnologia IoT, acest sistem este o alegere excelentă pentru asigurarea siguranței și supravegherea eficientă a locației tale.

Concluzii

În concluzie, camerele de supraveghere pentru exterior reprezintă o investiție valoroasă în siguranța casei și a familiei dumneavoastră. Acestea oferă o gamă largă de caracteristici și funcționalități care vă permit să monitorizați și să protejați eficient proprietatea în orice moment. Cu ajutorul acestor sisteme, puteți să vă simțiți în siguranță atunci când sunteți acasă și să aveți liniștea deplină atunci când sunteți departe.

Este esențial să alegeți un sistem care să se potrivească nevoilor dumneavoastră specifice și să țineți cont de aspecte precum rezoluția camerei, capacitatea de stocare, funcționalitățile de conectivitate și costurile asociate. Investiția într-un sistem de supraveghere pentru exterior poate să pară inițial mare, dar beneficiile în ceea ce privește siguranța și pacea de spirit pe termen lung sunt neprețuite.

Înainte de a face o alegere, cercetați cu atenție opțiunile disponibile pe piață, citiți recenzii și părerile altor utilizatori, și consultați un expert în securitate, dacă este necesar. Cu o abordare informată, puteți găsi cu ușurință un sistem de supraveghere pentru exterior care să vă ofere protecția și confortul pe care vi-i doriți. Nu lăsați siguranța să fie o preocupare constantă – investiți într-un sistem de supraveghere pentru exterior și lăsați tehnologia să lucreze pentru dumneavoastră.